RGRM® Metoden samspelar med de tre sinnena syn, hörsel och beröring.

Den utövas med i grupp eller enskilt där heltagarna praktiserar metoden sittande på en stol eller stående, beroende på den enskildes förmåga. Vi jobbar med rött (vänster) och blått (höger) i kombination med bild och ljudkoder och ökar med detta "trafiken" i hjärnan mellan hjärnalvorna.

_______________________________________________________________


Jag har idag en mobil verksamhet ute på plats hos heltagarna och jobbar främst med friskvård men även med habilitering med olika patientgrupper genom olika studieförbund runt om i Värmland samt enskild träning med enskilda heltagare. Jag har även möjlighet att jobba mot grannlänen om behov och intresse finns.


Jag har certifikat för samtliga 18 rörelser som ingår i Metoden via utbildningen genom RGRM® Sverige AB.


Grupper jag har haft är bl a ett par terminer med Afasi-föreningen i Karlstad och även haft rörelse och sång på olika äldreboenden i Karlstad och Forshaga kommun under temat "Låt hjärnan va' me'". En blandning mellan Rytmik, Underhållning och Glädje!

 

Flyer och närmare info finns HÄR . Har även haft en grupp långtidsarbetslösa via ABF som tränade RGRM 1 gång i veckan Jag kommer även gärna ut och håller i prova-på aktivitet på t ex föreläsning, möte, konferens eller liknande då detta är ett uppgiggande inslag. Eller varför inte en återkommande friskvårdsaktivitet för personalen? Då är det bara att höra av sig via kontaktsidan

______________________________________________________________

Kontakta mig om intresse finns att starta upp träning suttecity@gmail.com

VT2014 inledde jag samarbete med ABF i Karlstad och jobbade med både Zumba Gold® och efter några veckor ville de prova RGRM® och det fortsatte vi med efter det då det passade fler i gruppen. Vi jobbade med ren RGRM®-träning efter konceptet.


Rytmikprogram/Underhållning Under 2012 jobbade jag med äldreboende i Forshaga och mitt RGRM®-program "Låt hjärnan va me" och vi jobbade med

allsång och RGRM®-rörelserna i en härlig energigivande kombination.

I samarbete med ABF och Karlstad kommun jobbade jag under HT2015 och var på olika äldreboenden i Karlstad Kommun.


HJÄRNAN GÅR

ALDRIG I PENSION!

Träna med RGRM® -

en metod det svänger om!