DESIGN

 

Vill du ha hjälp att synas utåt via Facebook, egen hemsida och/eller nytt reklammaterial?


Då hjälper jag er gärna med framtagning av hemsidor och gör även nya reklamblad/visitkort mm som du kan behöva för att synas bättre även om du driver företag i mindre skala.Efter många år inom föreningslivet där jag gjort många layouter, flyers mm samt att jag jobbat många år inom administration så har jag utvecklat min stilistiska  förmåga och då mitt intresse för färg och form alltid har funnits så har detta nu blivit ett av benen i firman under benämningen Design.

Min inriktning är i första hand mot småföretagare vad gäller hemsidor då min devis är att man även som småföretagare skall ha råd med en snygg hemsida. Är det större jobb samt grafiska loggor har jag kontakter att vidareförmedla till.

 

Jag bistår att ta fram layouter för flyers och grundmallar till föreningar och loggor, visitkort osv till företag som inte i första hand har behov av grafiskt producerat material. Mycket anpassat till t ex Vistaprint för att kunna få unika material till bra kostnad på t ex visitkort och etiketter.

Är webmaster och hjälper privatpersoner, föreningar och mindre företag som forsatt vill ha hjälp när hemsidor och sidor på Facebook är klara. 

 

Min egen hemsida här har jag byggt i one.com's hemsideprogram och har byggt på med egen header så det går att variera sig mycket och få sin egen personliga touch.

  

Är även datastöd inom Värmlands Bygdegårdsdistrikt och deras mall i WordPress och bygger sidor enl BR-mallen och hjälper till med loggor och layouter.